Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P13e68t70r 91B16u28r75i50a69n

19. 11. 2018 11:12

Je zajímavé, že oba dva tábory antibabiš spolu s fujzemanem a na druhé straně mesiášbabiš spolu s nejvícnejlepšejšímprezidentem se navzájem obviňují z nedostatku přehledu, selského myšlení a obecné inteligence. Ovšem kdybych to měl posoudit cizíma očima a pustil si takový projev Fialy, Gázdíka, nebo i Bělobrádka, jak ho nemusím, vždy mi to přijde rozhodně inteligentnější, než Babišovo nerozumím tomu, nevím o co jim jde, všechno je to účelovka a tady mám ten graf a Zemanovo neustálé křivé se otírání o někoho, povyšování se nad ostatní, proložené vulgaritami kanadského dřevorubce.

A i v hospodských a internetových diskuzích cítím, že voliči onoho vládního tábora jsou trochu na chvostě. Babišovci pravidelně pouze opakují slova premiéra, i kdyby mluvil v Jidiš. Pokud on řekne, že si na Čapák nepamatuje, budou to opakovat i pod videem, kde Babiš Čapák slavnostně otevírá. To Zemanovci jsou na tom ještě hůř. Naprosto běžně se od nich např. dozvídám, že fotovoltaiku protlačila ODS a že Zeman je ta hráz proti takovým zlodějům, kteří rozkrádali naše doly, privatizovali banky, či vymysleli exekuční zákon (všechny tři věci se děly právě za Zemana).

Ale jistě, mohu být neobjektivní. Patřím totiž do onoho prvního tábora.

16 6
možnosti
Foto

J21a84n 32H43i85n75k

13. 12. 2018 0:53

Jsem rád, že o tom přemýšlíte. Já se nehlásím do žádného tábora, ale s některými názory Zemenan a Babiše souhlasím, s jinými ne, a některé bych vyjádřil jinak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik