Jan Hink

Trump pochválil Macronovi manželku. To je zase aféra!

16. 07. 2017 10:17:17
Komu to přinese větší problémy? Trumpovi, který je v podezření, že lhal, nebo Macronovi za to, jak na to reagoval? Bude Macron doma bit?

Trump je zřejmě ze staré školy, kdy byl svět ještě normální. Zmínil se totiž o jeho manželce, jak dobře vypadá.

Kdyby Macron držel hubu a dělal, jakoby nic, tak by takové články vůbec nemusely vyjít. On ale vzápětí projevil tolik taktu, že novinářům připomněl, že jeho manželka je starší než on. Prý asi jen proto to Trump řekl. Ví bůh, že jsem to předtím nevěděl, nezajímám se o takové drby, ale publikování článku už nikdo nemohl zabránit. Tam jsem se dočetl, že rozdíl činí 24 let a hlavou mi začaly táhnout myšlenky na to, jak je normální, aby se 39-letá učitelka zapletla s 15-letým studentem, ale jak je hanebné se zmínit, že je to v důchodovém věku ještě kus. A to všechno jen díky tomu, že to spolu s novináři tak pěkně rozmázli. Jeho jediné štěstí může být, jestli je doma v roli subíka a rád se nechá mlátit. Já bych to tedy doma pěkně schytal.

Co se týče Trumpa, možná už kongres připravuje další vyšetřovací komisi s cílem dosažení jeho odvolání s odůvodněním, že lhal. Bude zajímavé sledovat, jestli politická korektnost opravňuje člověka v postavení prezidenta lhát.

Půjde-li to s politickou korektností takto dál, za pár let stejně nebude co řešit. Ve Francii budou dřív než u nás všechny ženy v burkách vypadat jak pytle na odpadky a sexistické komplimenty bude dost obtížné formulovat.

Autor: Jan Hink | karma: 39.07 | přečteno: 1766 ×
Poslední články autora