Jan Hink

Radikalizace náklaďáků a kuchyňských nožů

4. 06. 2017 10:17:17
Jak mohou mít nové teroristické útoky v Londýně něco společného s islámem? Chcete snad tvrdit, že dodávky, kamiony, nože a hřebíky v bombách vyznávají nějaké náboženství?

Vražedné nástroje nejsou zdrojem nenávisti. Viníky je třeba hledat úplně jinde. Třeba žiju v nějaké vlastní ulitě se svými blízkými, ale já mezi svými příbuznými, známými a kolegy neznám nikoho, kdo by přizvukoval názorům, že import lidí z naprosto rozdílných kultur (dá-li se všemu říkat kultura) může přinést něco pozitivního.

Zkusme se zamyslet nad motivací těch, co je do Evropy nejen zvou, ale pak i usilují o jejich rozmístění u nás. Jestli je jedná o dovoz levné pracovní síly, tak já opravdu žádného černého otroka nepotřebuju. Jak se tedy může stát, že se do Evropy importují lidé, které nikdo nechce?

Také nemám pocit, že u nás bez mezirasového míšení dojde ke genetické degeneraci. Holky jsou u nás stejně krásné, jako před 50 i 100 lety. Dokonce se mi s přibývajícím věkem zdají stále hezčí. Zato politici mi připadají čím dál odpornější. Hlavně ti, které stále vídáme v médiích, aniž by měli nějakou voličskou podporu. Nejhorší jsou ti v EU, o kterých vůbec nevíme, jak se tam dostali.

Jestli je příčinou degenerace politiků, nechť se odstěhují i se všemi potomky do Afriky. Sami to ale neudělají. Musíme najít nástroje k jejich deportaci. Myslíte, že stačí pouhé jejich nezvolení k nastartování očistného procesu v naší společnosti? Díky za diskusi.

Autor: Jan Hink | karma: 40.98 | přečteno: 1701 ×
Poslední články autora