Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Což o to, lidé se rádi cítí nadřazeni. Proto vymýšlíme vtipy, kde shazujeme skupiny obyvatel nebo pomlouváme rasy a národy. Němci se dívají shora na české gastarbeitery a my se díváme shora na Ukrajince.

Omlouvání a poklekávání před černochy je teď medializováno a až to přestane být Téma, vrátí se vše zpět k normálu. Tj. policisté budou bít černochy, černoši budou řvát rasismus pokaždé, kdy není po jejich. Akorát bílí si svoji myšlenou nadřazenost nechají pro sebe, protože rok od roku přituhuje. Za chvíli zakážou i ty vtipy.

1 0
možnosti
JR

J76a74n 41R47á48ž

14. 7. 2020 11:16

Jestli zatím mlčenlivá většina občanů západních zemi nezařve "A DOST!" a nezarazí to šílenství, kterou pseudoliberální pokrokáři šíří po západě, ztratíme všichni, myslím tím nás všechny, co jsme součástí eruroatlantické civilizace, i ten zbytek respektu, který nám ve světě dosud ještě zůstal. Zatím nad tím v Asii i arabském světě jen nevěřícně kroutí hlavou, ale když zjistí do jaké temnoty dobrovolně padáme a nejsme si schopni pořádek udělat sami, jen na nás naplijí (obrazně řečeno)

13 0
možnosti
EH

Svět se zase časem vrátí do normálu - války, genocidy, nadřazenost jednoho národa nebo rasy nad jinou, nové budování vládnoucí civilizace kdo ví kde.

1 0
možnosti

R^

Je třeba poznat svoji skutečnou cenu pro společnost, abychom se nehrbili před jakýmkoliv člověkem, který si naši úctu nezaslouží! Je mi z toho smutno, když miliony občanů se tak ochotně, nesvobodně hrbí před zpupným samovládcem! Co s tím? Revoluce? Nikoliv, ta přinese ještě horšího vládce! Evoluce cestou nekončícího vzdělávání občanů v pravdě, úctě k druhému člověku, úctě ke spravedlnosti, úctě ke svobodě, úctě k demokratické dělbě moci a úctě k právnímu státu!

:-)

7 0
možnosti
EH

Strach o život je vždycky největší motivace. Za temného středověku taky došlo k selským nepokojům až v momentu, kdy už nebylo co ztratit. Proto chápu lidi v Korei atd. že raději trpí neschopného diktátora než umírají za změnu.

Na druhou stranu, pokud tu změnu chtějí, nemohou čekat, až jím ji přinese cizí mocnost. Na to tam mají málo ropy. ;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik