Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... ten příval je už skutečně nutné důrazně a všemi prostředky zarazit R^!

2 0
možnosti
JZ

Celkem souhlas, nemůžeme tolerovat svévolné překračování státních hranic. Ovšem si protiřečíte. Na jednu stranu odmítáte omezování nelichotivých projevů, na druhou stranu byste je chtěl trestat. To je protimluv. Mám dojem, že mnozí chtějí svobodu projevu jen pro sebe, nikoliv pro druhé. Ještě doplním, poslance nelze stíhat za projevy v Poslanecké sněmovně. To je i případ Karla Schwarzenberga.

1 0
možnosti
Foto

J20a39n 50H68i80n88k

5. 3. 2020 13:42

Nechci trestat za řeči, ale za vlastizradu. Ať si v hodpodě plká co chce, ale on je pořád ústavní činitel. Svým projevem v parlamentu přímo podporuje nepřítele, případně chce z našich daní podpořit tu nám škodlivou stranu konfliktu. Myslím, že i jeho voliči tu špatnou stranu identifikují podobně jako já. Třeba Kotlebu chtějí Slováci odstranit z parlamentu prostřednictví soudu jen za darovanou částku, v jejíž přesné výši čtou nacistický vzkaz, nebo Salviniho za to, že se snažil dělat svou práci pořádně. Vlastizrádce však skutečně nemá v parlamentu co dělat.

3 0
možnosti

Řecko konečně dělá to, po čem soudná část Evropy už dlouho volá - chrání vnější hranice EU před nezákonnou imigrací. Pomoc ostatních členských států je proto na místě.

9 0
možnosti
Foto

Ještě dlouho budou někteří lidé nad takovými názory, jaké jste popsal, kroutit hlavu, ale nakonec se s nimi ztotožní. Škoda té doby mezi tím... Vám R^

8 0
možnosti
KP

Obávám se, že by jej, jeho předek, který získal do erbu hlavu Tuerka, nepochválil,že!?8-o

4 0
možnosti
JK

Za mě rozhodně nebojují.

1 9
možnosti
JK

Když pominu, že ve skutečnosti vlastně ani nebojují.

1 1
možnosti
SB

Podle mého názoru se ze Schwarzenberga stává nepřítel Evropy a jen senilita ho zbavuje trestní odpovědnosti

Zdroj: https://hink.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746610

................

Dvě námitky:

1) Z něj se nepřítel Evropy nestává. On už jím dávno je.

2) Trestní odpovědnosti ho nezbavuje senilita, nýbrž skutečnost, že takovéhle výroky trestné nejsou.

Jsou sice velice nemorální, ale paragraf na ně není.

Jestli existuje nějaký Poslední soud před tváří Boží (o čemž já pochybuji, ale samozřejmě vědět to na 100% nemohu), tak pře Jeho tváří vinen bude.

Před současnými světskými zákony vinen není, ale před soudem dějin vinen bude.

17 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik