Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a58n 67R29á70ž

30. 12. 2019 12:07

Komunisté svobodu slova zabalili do právních předpisů, takže bylo celkem jasné, co se může říkat nahlas a co se nesmí. Dnes je to poněkud složité, neb podle Ústavy je svoboda slova sice ničím neomezená, ale co se nahlas může a co nemůže říkat, či jaké názory člověk může mít, už určují libovolně orgány EU nebo různí pdeudoakivisté prostřednictvím natlakových skupin a společnost je už natolik pod jejich tlakem , že jim zbaběle ustupuje. Jako člověk, který zažil osobně všechny etapy komunistické diktatury tvrdím, že od roku 1956 nebyl vyvíjen takový tlak na autocenzuru vyjadřování na veřejnosti, jaký je orgány EU a aktivistickými samozvanci, jako je na nás všechny vyvíjen v současnosti.

19 0
možnosti

:-).........u mně dobré, ba, výborné! Pokud se týká partnerů v posteli.......když je láska opravdová, ne pohlaví nezáleží! Já jsem měl vždycky raději tu jemnější kůži a nádherně hladkou tvář! Inu......každý jsme jiný!

Pokrytectví vládne dnes světem, to jste vystihl perfektně ! R^R^R^!!

3 0
možnosti

:-).......s nádherně hladkou tváří .....

0 0
možnosti

"Nestyďte se za to, že v posteli žádáte mít jen jedno (většinou opačné) pohlaví."

Takže se mám stydět za to, že chci mít jednoho jediného partnera stejného pohlaví? ;-D Jinak výroky jakýchkoliv babiček už beru hodně s rezervou. Ano, měl bych jim naslouchat a vzít si z nich příklad, ale leckdy se chovají ještě hůř než puberťáci. A už vůbec to neznamená, že se stářím jde ruku v ruce moudrost. U ostatních jsem se o tom několikrát přesvědčil.

1 16
možnosti
Foto

J46a68n 44H33i13n77k

30. 12. 2019 11:25

Nestyďte se, i když nepatříte k většině. Je to taky svoboda volby podle preferencí. Ale nežádejte na demonstracích zvláštní zacházení. Teda pokud pride parády nejsou pouhou seznamkou.

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS