Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty původní námitky proti básnicce byly spíš ve smyslu, že podsouvá, že ženy tady jsou jen k plozeni děti( a tím má budovat ty neuvěřitelně škodlivé genderove stereotypy. )

Vlastně padlo všechno možné, včetně kreativní zatáčky k homoparum, ale o to hlavní bod se text sotva otřel.

1 0
možnosti

Na druhou stranu je ovšem nutno podotknout, že mnohé ženy považují plození a výchovu dětí a vytváření domova za svoje poslání a ty se mohou zase cítit dotčeny článkem pana Kvapila.

Rozebírat z tohoto úhlu kdejakou pohádku, básničku a pod. mi připadá jako činnost venkoncem zbytečná.

4 0
možnosti

Podobně jako Werich musím nad vaším článkem konstatovat - to je blbý, to se bude líbit. Snůška spekulací a řečiček, který s Žáčkovými básničkami vůbec nesouvisí, a tím méně s mým článkem, který si berete do úst.

1 6
možnosti

Tak pranierovat ženy, ktoré nemajú deti, sa vám zachcelo! A ako si to predstavujete? Zriadite vyšetrovaciu Komisiu a v istom veku si ženu predvolate? Čo ak mať dieťa je pre ženu nepredstaviteľné zdravotné riziko? Čo ak nenašla muža, ktorý by s ňou zdieľal život a výchovu? Čo ak sa nenašiel žiaden, ktory by jej dieťa urobil? Aj tak vinná? Na pranier s ňou? A čo muži? Aj tí pôjdu na pranier, ak do istého veku neurobia komisiou určený počet detí? Alebo páni majú výnimku? Povinnosť plodenia sa týka iba žien? Čo ak ženy navrhnú opak - ktorý muž sa do určeného veku nerozmnožil - vykastrovat! Kto ste vy, aby ste prikazoval ženám ,- rodiť budete, inak bude zle! Aké pohodlné pre mužov...Moje odporúčanie - konvertujte a presťahujte sa do nejakej poriadne Islamskej krajiny, kde ma žena menej práv ako dobytok.

4 5
možnosti
Foto

Škoda, že lze dát pouze jednou karmu

4 1
možnosti

J66a67n 97R57á10ž

31. 8. 2019 10:31

Žena, která úmyslně nechce mít děti a pro toto svoje sobectví vymýšlí idiotské výmluvy, jako např. ta blbka co nechce dětmi kazit životní prostředí(!!) a proto je mít nebude , by měly být veřejně pranýřovány a ne mediálně podporovány.

PS. Už mne nebaví korektní mluvou okecávat věci, které jsou v rozporu s mým přesvědčením. A v tomto případě je mým přesvědčením, že hlavním posláním ženy, které jí příroda dala do vínku, je být dobrou matkou.

3 6
možnosti

A že se nejvíc rozčilzjíi pánové, že ženy nechtějí mít děti. A muži děti chtějí? Ne, chtějí si jen užívat života a od ženy, která řekne jasně, že děti chce, utíkají, jako by jim za patami hořelo.

3 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS