Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímalo by mě, co si český volič představoval, že bude se státním majetkem po revoluci. Jak by se s tím "majetkem" dalo lépe naložit? Víte to?

0 0
možnosti
Foto

J26a45n 78H54i81n95k

5. 6. 2019 22:54

K revoluci volič svůj hlas nepřiložil. Naplnila ho však nadějí, která byla zklamána. Fond národního majetku to nechal rozkrást těmi, kdo byli u lizu. Pochopitelně STB v součinnosti s částí disentu. Určitě by bylo lepší privatizovat úpisem na světových burzách, když naše ještě nefungovala. Kupónová privatizace byl skutečně podvod století. Nikdo to tenkrát nevěděl, kromě zasvěcených. Jen málokterý investor dostal aspoň těch 10.000, co mu sliboval Kožený, místo toho ho od té doby stát zadlužil 160K na hlavu

0 0
možnosti
AN

Dobře jste to popsal. A taky v diskuzi se už docela dobře orientuji. Takže tím spíš máte u mě karmu, jak tady většinou píší spokojení.

2 0
možnosti
AM

A50d97a49m 39M39a49l54ý

4. 6. 2019 13:51

Babišovi příznivci se zaříkávají demokracií s poukazem na 30% preference.

Zároveň jim demokracie překáží a podporují podrývání demokracie a její demontáž.

4 2
možnosti
LC

Ten závěr je přesný. Lidé prostě jen nechtějí volit na jistotu špatně. Proto těch 30% pro ANO.

3 1
možnosti
JR

J85a37n 54R94á32ž

4. 6. 2019 11:54

Na otázku v nadpisu lze odpovědět i takto: Okopávání Babiše úspěch mít bude, ale žádnou radost většině občanů ČR to ve finále nepřinese, jen krátkodobé uspokojení touhy opozičních lídrů se Babiše zbavit..

Faktum: Kdyby byl Agrofert zapsán jako akciovka, kde 100% akcií vlastní společnost se sídlem na Bahamách, sídlo měl v Panamě a v čele představenstva i dozorčí rady byli zástupci zahraničních právních kanceláří, mohl být Babiš v klidu , jen Agrofert by platil daně v Panamě a ne v ČR.

PS. Divím se Babišovi, že Agrofert před vstupem do politiky nějak "neošetřil". Je to známka jeho neskutečné naivity, což pro premiéra není dobré vysvědčení .

4 1
možnosti
Foto

+ Až na tu ,,naivitu".A.B. Pokud by vstupoval do vrcholové politiky(do voleb) s novým (svým) subjektem,nemohl by uspět coby dań. rezident v některém z dań. rájů. Sice jsou i tací na ,,našem dvorečku", o kterých je to známo, vč. jejich dvoj. občanství, ale u těch to ,,jaksi" nevadilo, resp. to nebylo přetřásáno v mediích;-)

2 0
možnosti
JB

J42i65r93i 85B89o88r

4. 6. 2019 11:12

Další z řady "Babiše jsem nevolili ale ......"

7 5
možnosti
GK

a? vy jste zrejme dalsi co zna jen dve barvy

8 1
možnosti
SN

:-)........Pane autore, s velikou úklonou smekám klobouk! Popsal jste situaci perfektně hlavně minulost. Byl to bezbřehý Klondajk a korunu tomu nasadil Klaus svou amnestií a abolicí. Pánové se nabalili, podniky vytunelovali a jsou bohatí, aniž by se o to nějak moc přičinili!

Ať už je to jakkoliv, Babiš se od nich liší v tom, že měl kontakty, roky se pohyboval ve světě, a hlavně.....je chytrý a pracovitý....proti těm, co se živí mlácením prázdné slámy ve sněmovně a stýská se jim po sladkých časech minulosti. Doufám,. že se jim bude stýskat ještě hodně dlouho ! R^R^R^!!

12 3
možnosti
Foto

a právě v dobách Klondajku a Palerma se cítil pan Babiš jako ryba ve vodě.

A vy z něj dnes děláte geroje.

2 4
možnosti
MR

Taky to nějak tak vidím. Zde nejde tak o současného, minulého a nebo budoucího premiéra, ale o stav systému jež není schopen vygenerovat silné, stabilní prorůstové strany, vlády, politiku, osobnosti. Problém vidím v minulosti, kdy se zde nevytvářel vztah k hodnotám a nebudoval, nerozvíjel se zde generační kapitál, invence a vše zajistoval stát. Chybí zde základy, pravice, a silné podnikatelské střední vrstvy. Na místo toho zde je jen konzumní, krátkodobá, poptávková politika. Vstup podnikatelů do politiky je vlastně verze politiky 4,5 a je to reakce na konkurzní mafie jež zde vládly a podnikatelé byly v ohrožení ...

9 0
možnosti
Foto

J46a30k39u73b 53R52o34t16h

4. 6. 2019 10:23

Chvilku jsem si říkal, že si kvalitně děláte srandu. Pak jsem si ke své hrůze uvědomil, že vaše slova míníte zcela vážně. Což je ovšem na pováženou. 8-o8-o8-o

7 7
možnosti
Foto

;-D Ale autor si žádnou srandu nedělá. Sice by bylo možno o lecčem v článku ,,polemizovat"(ergo na blogu a v tzv, diskuzi;-D), avšak v jádru má pravdu. A musím se smát těm, kterým tento názor vadí. Vždytˇ dnes už se dohaduje (zase, resp furt aporád) i samotný ,,demoblog" o tom, jak dál, a jakým způsobem. Kdo s kým, jakou potencial. koalici, atp. Ovšem i to je s politickými turisty v oněch partajích více než úsměvné. Ti se totiž též budou dále snažit zuby nehty si udržet svá křesílka v páprlamentu i sehnátu. Za každou cenu, s vidinou potencial. vlád. křesílek;-)

15 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik