Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak hlavně, pokud dojde k dovozu sirotků doufám, že to budou skuteční sirotci bez příbuzných. Aby to nedopadlo tak, že nakonec místo sirotků Šojdrová přiveze tzv. děti bez doprovodu. Tedy "děti" (často jsou to ve skutečnosti muži 20-30 let staří), které v Řecku sice jsou možná bez doprovodu, nicméně někde jinde mají rodiče a jiné příbuzné, kteří by se sem za nimi mohli navalit. Jestliže novináři manipulují a tlačí tím, že děti bez doprovodu nazývají sirotky, tak by vláda neměla přijmout nikoho jiného, než skutečně jen a pouze sirotky, pokud tedy vůbec. Lepší by bylo pomoci 100 sirotkům přímo v Sýrii, než je brát k nám.

2 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že z oněch sirotků se verbují děti, které po patřičném promytí mozků a vyškolení se poté v rámci šíření nenávistné ideologie odpalují na zalidněných místech, je jakákoli pomoc pro ně žádoucí. Vynaložené peníze na jejich výchovu a vzdělání se bohatě vrátí absencí byť jediného děcka v ISIS.

Jinak souhlasím s panem Bártou, že dehonestace pěstounů je zhovadilost.

4 0
možnosti
Foto

Nesmyslnosti omýlané kolem dokola.Pomoc sirotkum neznamená adopci jak stejní "bijci" jako Vy donekonečna melete.Pomoc spočívá v ubytování dětí v ustavu,odkud si je zájemci o pomoc budou brát na tzv.hostitelskou péči,tedy na víkendy nebo i prázdniny.Mohou je i v ustavu navštěvovat.Za tuto pomoc nikdo nic nebere.Přesně tak už to funguje u cca 15 mladých lidí do 18 let ze Sýrie,kteří už v Česku bez hysterie žijí....ta snaha o dehonestaci pěstounu,kteří na dětech chtějí pouze vydělávat je opravdu ubohá a nechutná.RvRv

4 4
možnosti
Foto

J84a59n 67H31i57n69k

1. 11. 2018 10:51

O pěstounech jsem neřekl křivého slova. Ale nevěřím tomu, že by si tolik rodin bylo ochotno vzít bezplatně syrské děti, o kterých nic neví, na hostitelskou péči.

7 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik