Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34a21n 78Č48e15r85m51á62k

7. 2. 2018 12:47

sorry, ale takto demagogicky pojatý návod koho volit bych od vás nečekal!!!!!!

0 0
možnosti

He he, diky ze jste ten clanek vytahl nahoru. Je docela legracni a v predvolebnim kvasu mi usel.

0 0
možnosti

K tématu přikládám odkaz na blog Lucie Provazníkové:

http://www.lucieprovaznikova.cz/2018/01/15/islamofil-vs-pijan/

1 0
možnosti
Foto

Jo,jo....Zemana bude volit Milouš Jakeš,prý vede zem správným směrem....to mi tedy opravdu stačí...;-)

1 1
možnosti
Foto

aha... tak Ringo... možná seděl v parlamentu, ale já ho měla možnost poznat v zákulisí jedné akce... omaštěnější, buranštější, slizský takhle, nevkusnější a vulgárnější chlap se v blízkosti mě samé ještě nezjevil... pane Hinku... že Vás nemůžu vůbec, je fakt, ale mávat tu duchaplností někoho tak strašného... potěš pánbů.

1 1
možnosti
Foto

J49a53n 65H90i61n94k

17. 1. 2018 18:48

Tak Ringo může být pro někoho odstrašující, ale ono je opravdu těžké najít v ̈médiích, cenzurou uzávaných jako důvěryhodná, někoho, kdo se nebojí Zemanovi vyjádřit podporu. Ale na tématu článku to nic nemění. Na jednu misku vah si položte jeho odporný zjev, na druhou ty ostatní, a volte podle toho.

0 0
možnosti
Foto

Jestliže si však vážíte spíš politického úsudku Václava Klause staršího i mladšího, F. Ringo Čecha nebo některých blogerů

Zdroj: https://hink.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644173

... už dlouho jsem se tak nezasmál, hlavně ten F.R. Čech a ti blogeři mne doslova odzbrojili;-D;-DR^

7 0
možnosti

Ne nadarmo Miloš Zeman prohlásil, že třetina národa této země je slabá duchem, každý sedmý obyvatel je debilní nebo alkoholik a polovina této země má podprůměrný intelekt, zdá se, že se to kryje s počtem jeho dodaných viličů A čím víc je uráží, tím se oddanější.:-)

4 0
možnosti

To zrovna citoval Cyrila Höschla.

3 0
možnosti

Já se řídím podle toho, koho podporuje Chuck Norris. V Americe to vyšlo, tak proč ne u nás?

1 0
možnosti

Vaše úvaha je sice v principu správná, ale v situaci takovéto volby jedné ze dvou možností má jednu vadu: v obou případech vidím podporu ze strany lidí, které nějakým způsobem ... nemusím. Tedy mi vychází, že druhé kolo budu muset vypustit?

BTW: princip volby menšího zla odmítám. Nejsem politik, takže si takový přístup mohu dovolit. Protože i menší zlo je stále zlo a může se snadno stát, že se menší jeví z dnešní optiky, ale z pohledu zítřka to může být velmi snadno naopak. Takže - pokud volba stojí na podstatě menší/větší zlo, jdu od toho, abych si později nemusel rvát vlasy na hlavě.

1 0
možnosti

Zapomínáte, že jedno zlo (ve Vašem "mimochodem") zvoleno bude. Pak je samozřejmě lepší to menší. (Nepíši, které to je, jen takovou úvahu BTW)

0 0
možnosti

:-)......Pane autore, veliký palec pro Vás! Jak je ze současné diskuse vidět, nezavděčil jste se, ale tak to prostě funguje. Já raději do pekla, s presidentem kterého nazývají buranem, ale kde čas prověřil, jak to s naší republikou myslí, než do pomyslného nebe s uhlazeným, dobře oblečeným, s falešnými brýlemi pro dodání důstojnosti. ale.....bez vlastního názoru, přizpůsobující se svým donátorům, jehož zvolení má jediný cíl! Dosadit do funkce člověka ohebného, prostě "želé"a odstavit současného presidenta, který vadí! MOc! R^R^R^!!

2 6
možnosti

prominte, samozrejme velke plus.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS