Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen je pohled na zvoleni toho ci onoho dulezity? Cela CR je posedla s tou dulezitosti. Prdlajs!!!!! Funkce prezidenta v nasi republice je dobra jen mit fotografie v uradovnach a ve skolach. Jinak je to jen osoba, ktera zmeni trvale bydliste na pet let (tedy jestli nezemre) a jeho cinnost a sila je jen minimalni. 38% obcanu ukazalo podobne mysleni. (neslo k volbam). Take se priklanim k rozumnosti tohoto jejich rozhodnuti.

0 0
možnosti
Foto

J23a16n 78H62i72n71k

15. 1. 2018 20:56

Nejde o významnost úřadu, ale o to, jestli jsou Češi odolní proti mediální masáži. Výsledek volby dá o tom významný signál. Volit Zemana znamená protest.

3 0
možnosti
Foto

Podle toho co jsem viděl,má Zeman jediný cíl.Jako prezident má nadstandartní zdravotní péči a kolem sebe spoustu pečovatelu.Na Vysočině to bude jen duchodce,po kterém neštěkne ani pes.To stojí za to jít toho....to je ovšem na zvolení dost málo....

3 2
možnosti
Foto

Pokud si národ zvolí tuto sisinku, tak pozdrav pánbůh. Následné období pěti let žádá na trůnu silnou osobnost. Toto zamoření Evropy bylo již v plánu před 120 lety.

Ta parta prachatých xxdů, nepovolí dokud nebude po jejich. Dáte mi z pravdu. Ale to nám jíž bude prd platné.

4 4
možnosti

Na Hradě není trůn, odtud se nevládne. Nakonec ani "silák" Zeman žádných politických cílů nedosáhl. A to se celou dobu snažil.

3 0
možnosti
Foto

R^ Dal jste si s tím práci. Proto ode mne karma. Realita však může být zcela jiná přes všechny Vámi uvedené varianty. Do druhého kola volby uběhne ještě dost času a nikdo dnes nemůže predikovat, co se kde do té doby ,,vynoří". ,,Masírovka" myšlení mnohých probíhá kontinuálně, proto těžko výsledek nyní v jakémkoli směru těžko predikovat. I dění v parlamentu může mnohé jakýmkoli směrem ovlivnit. J.A.J.

0 1
možnosti

Především hradní parta musí vymyslet nějakou špínu, protože se to pro ní nevyvíjí ideálně.

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 2
možnosti
Foto

Kalkulačka je dobrá, jen v hlavě pana matematika je to trochu zpřeházené.

Nevystudoval on ekonomii na VUMLu?

1 1
možnosti
Foto

Jde tedy o to, zda se kandidáti soustředí spíše na získání nových hlasů, nebo na odrazování potenciálních voličů svého protivníka, aby nedorazili k urnám.

1 0
možnosti
Foto

Představa,že část lidí co volili Horáčka,Fischera nebo Hilšera pujde volit Zemana je opravdu komická a zoufalá...;-)Možná jich malá část zustane doma,ale ty mohou nahradit mladí,kteří se na první kolo vyflákli.Zeman už mobilizoval,ta snaha dostat už v prvním kole 50 procent byla dost marná....

7 2
možnosti
Foto

J22a25n 42H75i79n86k

17. 1. 2018 19:50

Mě to nepřipadá tak komické. Voliči těchto tří kandidátů měli závažný důvod nevolit Drahoše. Nelze předjímat, že jejich motivací byla averze vůči Zemanovi. To by ho volili už v prvním kole. Nejspíš to nejsou hlupáci věřící všemu, co se píše v médiích. Takže myšlenku, že by nemuseli následovat doporučení svého kandidáta, nepovažuji za komickou. Však uvidíme, řekl slepej a šel do kina na němej film.

0 0
možnosti
Foto

Nedokážu si představit jediného voliče pana Horáčka, Hilšera i Fischera, který by otočil o 180 stupňů a dal by hlas Zemanovi. To je si myslím zásadní nepochopení minulých voleb. Zeman může zvednout jen někoho z minulých nevoličů. Na ně musí vzít ale silný kanón. A to on, spolu s jeho pohůnky je toho schopen. Největší motivací mají ale především ti kteří rostou a padaj právě se Zemanem. Pro Zemana to nezvolení bude v konečném důsledku vysvobození. Jen mám obavy z toho, čím nám ještě Zeman zavaří v tom krátkém období, kdy už bude nezvolen a bude dojíždět své funkční období. On je neskutečně mstivý a nenávistný. Ten bude kopat.

8 3
možnosti
Foto

A jak se budou rozhodoval voliči ANO+SPD+KSČ+ČSSD, tedy 2,7 milionů hlasů?

2 0
možnosti
Foto

celé to má zásadní chybu - jste skalní fanda pana Zemana a postrádá to objektivitu.

2 4
možnosti

Matematika nezná politickou orientaci...

1 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik