Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svedsko pri sve neutralite zbohatlo dodavanim zelezne rudy Hitlerovi a prodejem zbrani obema stranam. V pocitu humanitarni nadrazenosti si nezadaji s kajicnymi Nemci.

0 0
možnosti

Co jako ODS a TOP09 zk*rvili?

0 0
možnosti

Dokud nedojde na podrezavani krku mocenskych elit, nic se nezmeni. Dokud tihle mocipani budou schovani za hradbami bodyguardu, prosty lid jim bude u zadku a oni si budou hrat sve hry, popr. jednpu za cas vyjdou do ulic ukazat, "jak to zvladnem". Dokud si budou teroriste by vybirat mekke cile, politici sve nazory nezmeni. Jen se obavam, ze by pak mohlo preskocit nekomu "z normalnich volicu" a prusvih muze byt na svete.

4 0
možnosti
Foto

J60a54n 77H36i28n28k

17. 6. 2017 13:01

Předchozí verzi cenzor odstranil, prý kvůli nedoloženým tvrzením. Proto jsem musel některé věci vypustit.

0 0
možnosti

Neomarxizmus používá k obluzení lidí geniální taktiku: nejprve nenápadně zpochybní hodnoty, které jsou nám svaté, pak je kontaminuje svými nesmysly a nakonec jim dá nálepku "překonané". Zmatený jedinec ztratí záchytné body, které byly donedávna jasné a nezpochybnitelné, takže za "plovoucí" skutečnosti je pak snadné zajistit, aby bylo možné cokoliv, hlavně to, co neomarxista potřebuje: ovládnout a podřídit si dav, s nímž může dělat cokoliv, co mu napovídá zbloudilá teorie sociálních inženýrů. Dnes jsme ve stadiu, kdy je možné mnohé: pravdu vydávat za lež a obráceně, šířit pohádky typu Jak se Honza stal králem... Slyšel jsem, že dobro je silnější než zlo. Jsem zvědav, zda tento slogan bude platit i do budoucna.

7 0
možnosti

No včera jsem jeden slogan u piva v hospodě slyšel. Jde o prezidentské volby v únoru a o kratičkou větu - Zemane, Zemane, brzy tě Drahoš vyvane!!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS