Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... tak vona Afrika (mimo safari) už nějak netáhne,- tam bych je nexpedoval,- ale mohli by si voblíbit novou zábavu v nijak moc vzdálený destinaci,- ...... taková procházka či koncert v Londýně by je mohl uspokojit,- slušnej adrenalin !!!

1 0
možnosti

...není co dodat až na to,co říká Jourová v OVM, že je potřeba přitáhnout šrouby proti kyber útokům ale žádný náznak k muslimské migraci a v tom ji věrně sekunduje náš Chovanec je to k zoufání...;-O;-O!!

5 0
možnosti

J23a50n 72R65á61ž

4. 6. 2017 11:15

Bruselská a britská vláda musí konečně ve městech západní Evropy a Británie zakázat automobily a samozřejmě také musí zrušit všechny akce kde se může sejít více jak deset lidí a po ulicích budou moci chodit lidé jen ve dvojicích s odstupem minimálně 20metrů. Jen tak lze omezit počet obětí teroristických útoků na přijatelnější počet, že nebudou vzbuzovat přehnaný mediální​ zájem.

A jak prohlásil po svém zvolení osvícený liberál Macron: "Musíme se naučit s muslimy žít a v některých věcech se jim i přizpůsobit" Přeloženo: Francouzi by měli pochopit, že muslimové mají potřebu čas od času někoho zabít a této realitě se přizpůsobit!

8 0
možnosti

P10e27t84r 16T39o43m47e84k

4. 6. 2017 11:11

Píšete "

Musíme najít nástroje k jejich deportaci. Myslíte, že stačí pouhé jejich nezvolení k nastartování očistného procesu v naší společnosti?" Mám obavu, že to nestačí. Ti se budoudržet svých teplých místeček jako ..... košile. Myslím, že bude třeba nalézt podstatně drsnější způsob, jestli má tedy Evropa přežít.

3 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik