Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Třeba toto. Parkujeme draho, ale neplatíme městu, ale najaté firmě. Neplatíme dědickou daň, ale výpalné soukromým notářům. Neplatíme státu za vymáhání dluhů, ale soukromým exekutorům nadaným pravomocemi, o kterých se policii může jen zdát. Neplatíme státu mýtné, ale soukromému subjektu, kterému snad nějaký drobek upadne ze stolu.

Jak by to mělo být jinak? Určitě to nemají dělat 6x líněji státní úředníci. Zde je vidět, že byste chtěl všechno čechyzovat (znárodnit).

Ano SP a ZP jsou daně, ale určitě neplatí, že stát musí rozdávat důchody, i když zkrachuje (ono by to ani nešlo, když zkrachuje).

Zaujmout media, přesvědčit ostatní aby se přidali, něčeho pozitivního dosáhnout, tento krásný zážitek lidem chybí. Spíše mají negativní zkušenosti jak byli odmítnuti nebo odpovědí jim bylo mlčení, což vede k jejich zpruzenosti. Neměli bychom ale podléhat temným myšlenkám. Přinejhorším můžeme přestat kupovat noviny, vyhodit televizi z okna a místo do "bedny" se dívat na hvězdy, číst dětem pohádky, ať již našim vlastním doma nebo cizím, co jsou v nemocnici. I když si myslíme, že Česko vlastní různí oligarchové, nemělo by nám to bránit dělat něco pozitivního. Opravit křížek v poli, posbírat na procházce pár igelitů, zamést chodník. To že hodím pytel s odpadky do příkopy neznamená, že jsem to Babišovi nebo Kelnerovi natřel.

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=497663

2 0
možnosti
MT

A jeste k tomu vsemu se nastehovat do kulny, kterou koupime nebo pronajmeme za par supu, pestovat vlastni brambory, vecer si zazpivat a bude to v pohode...

0 1
možnosti
VB

Jděte na Parlamentní listy. Nic z toho co píšete není pravda.

0 0
možnosti
Foto

J39a35n 11H79i34n87k

17. 3. 2017 17:11

To jste mi to nandal. Jsem prostě ďábel. Nejen celé věty, ale každé slovo je lež, jako je psáno v bibli (nevím kde, ale slyšel jsem takový výrok). Napište něco jiného, kde by to bylo podloženo alespoň takovými fakty, jako jsem uvedl já.

1 0
možnosti
Foto

J26a52n 41H22i68n78k

17. 3. 2017 16:27

Dík za diskusi

1 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik