Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednu jazykovou poznámku k překladu slovního spojení `hate free`:

`Hate free` znamená `bez nenávisti` nebo, chcete-li "nejpřesnější" překlad, byť poněkud archaicky znějící, pak by to bylo `nenávisti prosté`.

Podobnou chybu vidíme často po Praze v podobě `wifi free`, kdy podnik vlastně sděluje zákazníkům, že tam žádné wifi není. Správně ve významu `wifi zadarmo` je `free wifi`.

2 0
možnosti
LP

To je jen takový vtip - lépe to odpovídá jejich činnosti.

3 0
možnosti
PD

Autor tohoto blogu lže.

Odkazovaný článek na HateFree blogu upozorňuje, že genitální zmrzačení se provádělo už ve Starověkém Egyptě, tedy dlouho před tím, než vůbec nějaký Islám vznikl.

Británie říká, že tomuto nemůže zabránit, ovšem nikoliv proto, že by respektovala kulturní tradice, nýbrž proto, že dost dobře nelze plošně nutit všechny ženy, aby šly na kontrolu, a protože oběti tohoto zločinu o něm obvykle mlčí, nemá policie dostatek podkladů, aby mohla konat - nemá, jak zadržet osoby, které zločin páchají, a tím jim zabránit v dalším provádění.

Autor dále podsouvá nepravdivou myšlenku, že sexuálním menšinám je dovolováno páchat jakékoliv "zvrhlosti", které chtějí páchat. Není tomu tak, zákony pouze zakazují diskriminaci na základě konsensuálních sexuálních praktik prováděných dospělými osobami. Sexuální akty s nezletilými a sexuální akty nekonsensuální jsou i nadále nezákonné a v případě odhalení rovněž souzené.

4 4
možnosti
RH

To víte, když nejsou skutečnosti v souladu se zastávaným světonázorem, pociťují někteří touhu skutečnost upravovat. Fanatismus, jak je patrno, není patentován jen radikálními muslimy...

0 0
možnosti
VK

Kdyby muslimové sekali každé holčičce třeba levou ruku s tím,že je to tradice,tak by to asi každému došlo,že jde o zmrzačení člověka.Ale když uříznou klitoris ev stydké pysky,tak je to ok.

0 0
možnosti
PD

1. Nedělají to jenom muslimové, dělají to primárně Afričané, a vůbec bych se nedivil, kdyby poměr byl 50:50 křesťané:muslimové.

2. Mimo těch, kdo to páchají, nikdo neříká, že je to OK.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS