O toleranci a společenské nebezpečnosti deviantů

30. 07. 2019 10:17:17
Nejde jen o deviace sexuální, ale i psychopatické, jakož i inkluze náboženských a kulturních odlišností. Je hranice tolerovatelnosti překonána, až když ublíží našim dětem?

Před několika desítkami let byla představa úspěšného života spojována s dosažením dílčích milníků: získat vzdělání, získat práci, vybudovat vztah k osobě opačného pohlaví, založit rodinu a vychovat děti tak, aby nebyly ostudou, ale aby byly lepší, než rodiče sami. To se bohužel mnohým rodičům z devadesátých let nepodařilo. Zvykáme si na generaci vzdělanou v neužitečných oborech, netoužící po smysluplné práci, zpochybňující nejen role rodičů, ale i samotného biologického pohlaví v mezilidských vztazích. A nejen to. Dnešní studenti a aktivisté za nesmysly se přímo snaží vyrvat kořeny, z nichž vyrostli. Podle mě se jedná také o deviaci, o něco, co je proti přírodě, co nemůže fungovat.

Tato mládež sice ještě nedorostla věku, kdy by se z ní mohli stát politici a soudci. Na západě jsou však už mnohem dál. V našich myslích se mísí smích se strachem z budoucnosti, když čteme o papeži, který se sklání v úctě před moudrostí Grety, jakoby byla Ježíš, nebo o kanadském úchylákovi, který prohlásil, že se cítí být ženou (navíc lesbickou), a zažaloval 16 kosmetiček specializujících se na "dámské holení" kvůli diskriminaci, že mu odmítly oholit péro. Zdroj.

My se tomu sice ZATÍM smějeme při představě krve jako z vola, když kosmetička bez zkušeností s pytlíkem (navíc dámským) se ho bude snažit oholit, a snad bychom mu i přáli, aby nebyl diskriminován, ale rovnou vytrestán. Ale v kulturně vyspělých zemích, které jsou nám vzorem, se tou diskriminací seriózně zabývají právníci. Jsou to deviantní právníci nové generace, kterým vůbec nejde o spravedlnost, ale je to pro ně pouhý byznys. Oni jen dělají svou práci. Je přece naprosto skvělé vysoudil za odmítnutí služby 8.000 $ plus palmáre, když vás podporuje angažovaná mládež na sociálních sítích, která si není jistá, co chce mít mezi nohama, nebo jakým originálním pohlavím by chtěla obohatit zájmena. Vypadá to, jako by byli v přesile a politici, právníci i soudci na to slyší, cítí se spravedliví a podporují to. Normální lidé však nemají na takové blbosti čas, a často ani takové případy nezaregistrují. Kdo by před volbami sledoval, který politik mával hrdě duhovým praporem. A jestli ano, mávnou nad tím rukou, že je to nevinná prkotina a neví, kolik tato nebezpečná individua v družném úsilí dokázala zničit zcela poctivých lidí i s jejich živnostmi a rodinami.

Víte, příroda si nakonec se vším poradí. S lidmi, kteří nechtějí mít starosti s dětmi, to má nejjednodušší. Prostě ta generace sama vymře. Vem je klidně čert, řeknete si. Žádná škoda. Ale až do smrti mohou škodit nejen vašim normálně vychovaným dětem, ale i vám.

Opravdu nám nemusí být nic po tom, jak se kdo cítí. To je subjektivní záležitost a jako taková nemůže být předmětem nějakého soudního zkoumání. Právo musí být objektivní a všechny úchylky začnou být nebezpečné, když se za jejich zájmy začne zasazovat stát silou svých represivních orgánů. Morálních úchylů mezi právníky je totiž dost na to, aby právním obtěžováním a šikanou rozložili společnost s následky mnohem horšími, než mohou vyplynout z nějaké údajné subjektivně pociťované (tím pádem neprokazatelné a neměřitelné) diskriminace.

Autor: Jan Hink | úterý 30.7.2019 10:17 | karma článku: 36.01 | přečteno: 1052x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 25.72 | Přečteno: 363 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 23.52 | Přečteno: 987 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 426 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.00 | Přečteno: 255 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 676 | Diskuse
Počet článků 122 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1558

Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...