Ať žije islámský multikulturalismus

Připadá vám na tom hesle něco divného? Nejste sami, kdo si koleduje o nálepku islamofoba nebo xenofoba. Nemělo by se spíš jásat nad monokulturní dominancí?

Zamysleme se však nad tím, jak současný dovoz imigrantů přispěl ke hlásanému zpestření naší společnosti. Myslím tím společnosti evropské, protože se stále cítím Evropanem.

Pod kulturním zpestřením si představuji stav, kdy v atmosféře přátelství a tolerance můžeme žít a seznamovat se se způsobem života a zvyky jiných národů. S jejich historií, pohostinností, kuchyní, jazykem, literaturou, filosofií, rodinnými vztahy apod. Také náboženství s jeho svátky a obřady je pochopitelně součástí kultury, ale tento článek jsem napsal z jediného důvodu. Abych upozornil na to, že islám má ve svém učení striktní nařízení netolerovat jiná náboženství. Nejen náboženství, ale i lidi. Byl bych rád, aby tomu tak nebylo, ale nemohu se smířit s tím, že tzv. vítači nejsou schopni pochopit, že vítat lze jen představitele takových kultur, kterým kýžený multikulturní cíl není cizí.

Podívejme se na toleranci, jaké se těší odlišné kultury v zemích s převahou muslimského obyvatelstva a sledujme, jak vítaní muslimští "uprchlíci" projevují svou nenávist nejdřív k jiným uprchlíkům jiného náboženství. Po zabydlení se v nové společnosti pak jejich potomci zaměří projevy své netolerance i ke své hostitelské zemi, kterou by rádi přivedli do podoby zemí, odkud přišli jejich rodiče. Nejen náboženství, ale i ostatní součásti kultury mají být naprosto zničeny. Je právě toto cílem tohoto obohacení?

Jedná-li se o uprchlíka, je nutno mu poskytnout mu bezpečí po dobu nezbytně nutnou, než se bude moci vrátit do domovské země. Nikde není zakotvena povinnost mu zajistit svobodu pohybu, natož vyplácet jakékoli kapesné, nebo dávky někdy vyšší, než mohou získat domácí důchodci. Naopak, pokud je usvědčen z trestného činu nebo byl shledán nebezpečným pro hostitelskou zemi, ztrácí ochranu podle čl. 33 Úmluvy o právním postavení uprchlíků, který znemožňuje jejich vyhoštění.

Politici-vítači sice možná jednají z hlouposti, ale spíš je podezřívám, že jednají z vyššího pověření. Už teď jsou snahy dát imigrantům volební právo, a tím vlastně nás voliče vyměnit. Proti nepříteli je však třeba se bránit, dokud jsme o hodně silnější, jinak budou oběti příliš vysoké. Našim nepřítelem je vlastní establishment, který lze vyměnit bez použití násilí dřív, než on vymění nás. Pak už proti monokulturní dominanci nebude obrana.

Autor: Jan Hink | úterý 13.6.2017 10:17 | karma článku: 42,52 | přečteno: 2163x